22 veljače 2011

Od svega po malo

Pripreme oko škole su se toliko zahuktale da se ne stignemo niti okrenuti, a već je vikend. Do sada je prijavnicu ispunilo tridesetak osoba što je lijepa brojka za jedan vrlo kvalitetan tečaj. Mjesta još ima i svi zainteresirani su dobrodošli. Jedini smo u Hrvatskoj koji nudimo uz tečaj i kvalitetan priručnik koji prati predavanja i to na gotovo stotinu stranica u boji. Ovoga puta smo išli u toliku krajnost da smo čak i za potrebe škole reambulirali teren na kojem će se održati dvije praktične vježbe. Utrošeno je do sada sigurno više od stotinjak sati rada u pripreme materijala, programa, crtanja i svega onoga što ide uz tečaj i školu. Usporedno sa školom nastavljaju se i dječji orijentacijski treninzi i trenizi za odrasle te atletske pripreme za članove kluba. Tjedan gotovo ispunjen do zadnjeg dana. Ovih dana došla je i službena potvrda iz Nacionalne i sveučilišne knjižnice koja je uvrstila naš priručnik u objavljene publikacije koje imaju ISBN i CIP broj prema kojemu se u cijelom Svijetu sortiraju publikacije i knjige. Eto još jedna potvrda da smo na dobrom putu.
Iz mjerodavnih institucija konačno je došla i službena obavijest o kontroli stipendija i mjesta boravišta natjecatelja pa je tako odzvonilo onima koji su mijenjali klubove radi primanja novčane naknade u sredinama u kojima praktički niti ne žive, niti plaćaju porez i prirez. 
U nedjelju je održan ne znam niti ja koji po redu dječji o-trening. Brojka je još uvijek zavidna i nadamo se da će tako ostati i do sezone. Čestitke Iveku i Sanji na silnom trudu koji ulažu u te treninge. Koliko sam u formi vidi se i iz činjenice da je nedjeljni trening imao posebnu stazu sa oznakom X za mene i odabrane. Na cca. 5,6km šume vukao sam se kao magla, noge teške i olovne. Mozak želi, a noge ne mogu. Čini mi se da će ove sezone biti opet nekako teške ;) i da će neki drugi klinci šibati kao ludi po stazi.

Nema komentara:

Objavi komentar