01 srpnja 2010

Od svuda po malo

Vrućine su zavladale i treninzi u gradu postaju sve teži i znojniji. Opcija Sljemena je uvijek bila puno bolja u ovo vrijeme. Jučer smo opet pohodili malo Grafičar. Bilo je to zadnji puta u ovom dijelu sezone da idemo gore u sklopu zajedničkih treninga. Od sada na dalje prepušteni ste svojim sposobnostima motiviranja da obučete tenisice i da se zaputite trčati. Krešo ide na zasluženi odmor. 

Ako nekome treba društvo za treniranje onda četvrtkom ima ligu na Puntijarku. Start je u 18:00 sa parkirališta kod početka poučne staze, a cilj kako i sam naziv govori na Puntijarci. Najbrži idu ispod 30 minuta, ali ima i onih koji idu preko 50 pa zato ne očajavajte ako niste među ovim brzincima. Od poznatijih imena kod orijentacista možemo reći da je najbrži Goran Lesjak sa 29:31, a iza njega Vedran Bijelić sa 29:54. Doduše ta vremena su iz nekih davnijih dana (2004. i 2005.) no još uvijek stoje na vječnoj rang listi. Moj rezultat od 38:23 vrijedi za 202. mjesto na listi. Možda bi se trebao zaletiti danas-sutra da vidim u kojoj mjeri sam sporiji u odnosu na 2005. kada sam to istrčao. 

Ovih dana održava se i 6 dana Tyrola. Po lokaciji sigurno jedna od najljepših utrka u ovom dijelu Europe, ako ne i u Svijetu. Dolomiti su pod zaštitom UNESC-a kao prirodna baština i ako ih vrijeme služi svi koji su tamo mora da uživaju.

Objavljeni su i rezultati precizne orijentacije od nedjelje pa bacite pogled na tablicu na stranicama Slovenskog o-saveza - gledaj pod SPOL + 4 dolga. Rezultate ekipnog dijela natjecanja pod nazivom Alpe Jadran kup nacija naći ćete na stranicama OK Trzina.

Nema komentara:

Objavi komentar