23 srpnja 2010

Još malo pa poziv za Sprint kup

Radi se punom parom. Sati i sati terena i crtanja na računalu se skupljaju i dobar dio posla biti će do kolovoza napravljen. Prva karta je 90% izreambulirana i sada slijedi još završno precrtavanje u OCAD-u onoga što još nisam stigao. Nakon toga još barem jedan odlazak na teren za pregled onih stvari koje su mi pod upitnikom i recimo da je onda karta dobila skoro pa zeleno svijetlo za trku. Drugu kartu završavat ću krajem kolovoza ako sve bude u redu.
Slijedeći tjedan očekujte i poziv za Vihor sprint kup. Dakle sada je definitivno da će se trka održati na novoj karti.

Uskoro seniori kreću put Norveške. Matjaž, Vinka i Nikolina probati će istrčati najbolje što mogu na terenima koji nam baš i nisu domaći. Gledam Švicarce i njihove pripreme i do sada imaju više od 50 treninga na kartama u okolici Trondheima. No kao što rekoh, naši idu i neka im je sa srećom.

U isto vrijeme je i Svjetsko prvenstvo u preciznoj orijentaciji. Ekipa iz Hrvatske kreće 02.08., a naše boje braniti će Zdenko, Ivica, Ivo, Jasminka i Dalibor. Očekivanja su pomiješana. Svaki plasman u prvih deset bio bi izvrstan, a ekipno je sve moguće, od prvog do zadnjeg mjesta.  

Nema komentara:

Objavi komentar