07 kolovoza 2009

Vihor sprint kup - 13.09.2009.



U nedjelju 13.09.2009. na Bundeku će se održati Vihor sprint kup natjecanje u sprint orijentaciji i preciznoj orijentaciji. Kako sada stvari stoje nebi trebalo biti promjena, ali s obzirom na lokaciju i prema riječima upravitelja
ne možemo Vam ništa garantirati ako netko odozgora ne kaže drugačije.

Tako je bilo i prošle godine kada smo morali zbog depeše odozgora mijenjati termin, a da ne kažem da smo morali samo par dana prije trke mijenjati cijelu koncepciju zbog VIP domjenka koji se taj dan navečer održavao na našoj lokaciji.

Nadamo se ipak najboljem. Ako nas vrijeme posluži možete se i okupati na Bundeku, a s obzirom na recesiju očekujte maksimalno dobre staze :) uz minimalne troškove. Uveli smo i kategoriju MŽ12 za naše klince. Njima se neće bodovati za sprint Kup, ali biti će za gušt i prestiž.
Poziv pogledajte ovdje.

S obzirom da je tih dana i završetak prvog tjedna u školi nadamo se da će i odaziv biti što veći. Tjedan dana prije trebali bi biti u Međimurju, a još vikend prije u Lokvama na trci Sv. Roka. Poziva za te trke još nema, ali valjda budu u dogledno vrijeme.

Iskoristite još ovaj mjesec za odmor, a onda punom parom u nastavak sezone.

Subota je još u povojima, ali vjerojatno ćemo neko lakše rastrčavanje nabaciti kao što smo i jučer odradili.

Za nedjelju ću samo reći U2 - zapadna tribina. Karte su u džepu, a bome bi ih mogao slušati i sa terase jer će se prema svemu sudeći dobro prašiti.

Nema komentara:

Objavi komentar