27 prosinca 2011

Stiže nam nova 2012.


Nekako u ovo vrijeme svake godine čovjek radi rezime onoga što je radio u protekloj godini. Neki su vjerojatno zadovoljni onime što su napravili, neki jadikuju i gledaju u bolje sutra, a neki su ravnodušni. Osobno u protekloj sezoni napravili smo puno, no ne i sve zamišljeno. Moglo je biti i bolje, no moglo je biti i gore tako da ipak treba gledati u budućnost i nastaviti gdje smo stali.

Na orijentacijskom planu to znači da ćemo i dalje pokušati raditi dobre trke, kvalitetnu školu i predavanja, omasoviti koliko je to moguće klupsko članstvo i još puno toga. Uz sve to pokušati ćemo raditi i na sebi te se pripremiti što je kvalitetnije moguće za sezonu. Naravno uz crtanje karata, vođenje škole i treninga nije baš to lagano usaglasiti.

Ove godine dolazak Nove poklopio se i sa izdavanjem nove putovnice. Svaki list stare putovnice priča nekoliko priča, nekoliko događaja u zadnjih deset godina. Listanjem stranica kao da listamo svoju vlastitu povijest i trenutke koji su nam se urezali u sjećanja. Nova putonica sa praznim stranicama je nova knjiga koju tek treba napisati, novih deset godina sjećanja. A koliko stvari i događaja stane u deset godina života zna svatko, cijela jedna vječnost.

Noiva godina je kao nova stranica, izbrišite sjećanja na ružne i neugodne trenutke, ostavite ono lijepo te krenite po nove doživljaje. Neka vam je sa srećom svima.

Nema komentara:

Objavi komentar