26 studenoga 2011

Nove stranice Saveza

Hrvatski orijentacijski savez ovih dana će pokrenuti nove web stranice. Nažalost zadnje izdanje stranica postalo je neaktivno kada je onemogućen administrativni pristup podacima za uređivanje tako da te stranice odlaze u prošlost.
Nove stranice će biti izvor svih relevantnih podataka iz sadašnjosti, prošlosti i naravno budućnosti. Autor stranica je Ivo Tišljar. Trenutačno na stranicama možete vidjeti samo obrise istih jer je onaj informativni dio skriven i puni se podacima, no ipak možete dobiti neku osnovnu predodžbu kako će izgledati centralno mjesto informacija našeg sporta.
Kada se stranice pokažu u punom opsegu moći ćete upotpuniti informacije iz arhive jer će se dodatno tražiti informacije o trkama i rezultatima iz prošlosti pa se tako pozivaju svi oni koji imaju arhive da pošalju podatke Ivi Tišljaru koji će ih obraditi i staviti na web.
Svim orijentacistima  i web masterima dakle slijedi mali zadatak. Promijenite poveznice na svojim stranicama i stavite www.orienteering.hr kao domenu našeg Saveza.

Nema komentara:

Objavi komentar