15 rujna 2011

Karlovac sve bliže

Iako su staze u Karlovcu koncipirane još u srpnju i početkom kolovoza jučer smo odradili završnu kontrolu na terenu. Pregledali smo više od pedeset lokacija i napravili manje korekcije opisa i pozicija kontrola. Karte su otišle u tisak, a startne liste su izvučene. S obzirom da smo primili još nekoliko prijava napraviti ćemo također manje korekcije lista i sutra ih objaviti.

Što se terena tiče moram priznati da mi je žao što ne trčim. travica je lijepo podšišana i uredna i mami za pravim sprintom po njoj. Karta je još uvijek točna i nakon godinu dana morali smo napraviti samo par sitnih dorada i jednu veću jer je izgrađeno veliko dječje igralište u ciljnom prostoru. Sutra bacite pogled i na dodatne obavijesti koje su na stranicama natjecanja.

Nastupiti će nešto malo više od stotinu natjecatelja što je eto realna situacija trenutačne brojke natjecatelja u Hrvatskoj, pa čak i nešto više od zadnje kup utrke u Zagrebu.

Seniori će imati i dobar razlog za nešto malo više truda. Sponzor INOV-8 pripremio je vrijedne nagrade za pobjednika u ženskoj i muškoj konkurenciji, a nagrade sponzora će dobiti i drugoplasirani i treće plasirani u obje konkurencije.

U ciljnom prostoru biti će postavljen i štand sa proizvodima INOV-8 na kojima će se moći kupiti ili naručiti proizvodi ove poznate sportske marke koja je naročito popularna među orijentacistima.

Nema komentara:

Objavi komentar