28 siječnja 2011

Traži se - Wanted


Prije par dana u gradu je primjećen (nepoznati) orijentacist sa kartom. Trčao je suvereno držeći kartu, a na leđima natpis kluba (najvjerojatnije skandinavskog). Oko naše kamere na brzinu je samo zabilježilo kratko stajanje na čošku Vlaške i Palmotićeve. Tko ga pozna? Zna li netko tko je?

Few days ago we saw you in town with the map. If you are on the picture be free to contact us ;)! We want you in our club!

No dobro, dok se ne nađe misteriozni orijentacist koji je u posjetu našem gradu vratimo se na domaće teme. Jučer je održan sastanak voditelja reprezentacija te sastanak IO HOS-a. Puno četiri sata sastančenja donijela su nam finalizaciju kalendara, definiranje startnina, pravila za registraciju, okvirna pravila o financiranju reprezentativaca i još mnoge druge teme. Diskutiralo se i o novom tajniku HOS-a koji će uskoro vjerojatno biti izabran. Malo smo pričali i o školovanju koje je naglo poskupilo zbog nepotrebnog guranja pred rudo od strane jednog kluba, tako da će vas sada zvanje instruktora orijentacije stajati nešto preko tri tisuće kuna i dva tjedna godišnjeg odmora. Tko može super.

A danas idemo dalje u mrak. Krešo je pripremio novu poslasticu za skidanje kila. Popravio sam konačno vagu i možda je bolje da nisam. Sigurno je da slijedi mukotrpno znojenje kroz mjesece koji dolaze. No srećom prva trka za Kup je tek 10. travnja pa budem do onda malo lakši (valjda;)

Nema komentara:

Objavi komentar