17 siječnja 2011

Prošla su i prva dva tjedna u 2011. Neki su marljivo trenirali, a kako vidim neki su dijelili sudbinu mnogih proživljavajući tegobe sa gripom, kašljem i temperaturom. Na žalost priključio sam se ovoj drugoj ekipi tako da je prvo trčanje palo tek ovaj vikend nakon duže apstinencije. Rezultati su porazni. Pluća ne funkcioniraju, a nakon najobičnije petice u Maksimiru mislio sam izdahnuti. Srećom sezona ove godine kreće dosta kasno pa će biti ponešto vremena da se dovedem u red. Bilo bi bolje da sam ostao na bijelim europskim padinama i tamo uživao u snijegu i planinama nego se odmah na povratku razbolio od gradskog zraka.

Trenutačno pripremamo materijale za novu generaciju polaznika našeg tečaja. Krećemo ove godine sa novim konceptom koji možda neće biti tako masovan, ali će svakako biti kvalitetniji po pitanju terenskog rada. 
A da je rad u klubu bio kvalitetan moći će se vidjeti i na proglašenju sportaša grada Zagreba za 2010. koje će se održati u koncertonoj dvorani "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu na čiju svečanost smo pozvani. 

Ako netko želi karte za Lisinski neka mi se javi (najkasnije do utorka poslijepodne).

Nema komentara:

Objavi komentar