25 siječnja 2011

Vihorašima posebna priznanja

Marljiv rad i razvijanje orijentacijskog kluba Vihor proteklih godina ostao je zamijećen ne samo na području Zagreba i Hrvatske već i u Svijetu. Ovih dana dolaze i potvrde svega toga. Iz IOF-a je došla poruka da je Jasminka izabrana u natjecateljsku komisiju IOF-a u preciznoj orijentaciji što je ekvivalent iste takve komisije u orijentacijskom trčanju u kojoj sjede velike face našeg sporta, razni svjetski i europski prvaci....

Sljedeća vijest koja je također stigla ovih dana je i dodjeljivanje posebne nagrade zagrebačkog športskog saveza našem klubu koja će biti dodijeljena na svečanosti u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski iduće srijede. Nije mala stvar naći se u društvu odabranih koji će primiti nagradu.

A mi idemo dalje, pogonu je već mala škola orijentacije, uskoro kreće i velika škola...pa trke. Prijave za školu se polako skupljaju i nadamo se samo da će nas vremenske prilike poslužiti. 
Za vikend imamo treći trening male škole u subotu, a u nedjelju je nastavak zimske lige u Bjelovaru. Okupljanje je na Kamenitovcu.

Nema komentara:

Objavi komentar