18 lipnja 2012

Kraj prvog dijela sezone - kraj trčanja

Održanom dječjom utrkom u subotu i službeno smo završili proljetni tj. prvi dio sezone u Hrvatskoj. Ovime su na neki način završile i silne organizacije koje smo odradili od početka godine. Iza nas je tradicionalni tečaj orijentacije, mala škola orijentacije, Brooks tečaj orijentacije sa natjecanjem, predavanje i vježba orijentacije za planinarsku školu "Zagreb-Matice", "City-centar one labirint orijentacija" sa prezentacijom utrke na Kalniku, dvodnevno natjecanje za svjetsku rang listu na Kalniku sa dječjom utrkom i micrOtrekom, MTBO utrka za CRO-SLO ligu, dječja utrka na Bundeku te cijeli niz dječjih i orijentacijskih treninga. Napravljena je i nova orijentacijska karta Kalnika gdje smo dobar dio karte i samostalno nacrtali.

Kao klub nastupili smo na svim natjecanjima u Hrvatskoj i na natjecanjima za CRO-SLO ligu u preciznoj orijentaciji i MTB orijentaciji čak i onda kada su se natjecanja preklapala. Reprezentativci su nastupili na europskom i svjetskom prvenstvu u preciznoj orijentaciji, juniori su bili u Beogradu na međunarodnom dvodnevnom natjecanju. Osvojen je cijeli niz medalja za prvenstvo Hrvatske, a kao najveći uspjeh svakako izdvajam osvajanje brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u preciznoj orijentaciji gdje su Hoki i Ivek kao dio ekipe iz Vihora napravili izuzetan uspjeh. Bilo je tu još izvrsnih rezultata i potrajalo bi dok se sve ne napiše.
Osobno su ove godine rezultati koje ostvarujem daleko ispod očekivanog, no organizacija svih nabrojenih akcija, a bome i trovanje u Slavoniji, pa povreda tetive u najgušćem dijelu sezone jednostavno nisu pružale mogućnost za bolje. Ono što me više brine je da povreda niti nakon mjesec dana ne prolazi. Jučer sam odlučio da više neću niti pokušati trčkarati kao na pokalu Zagreba ili na Budinjaku jer jednostavno nema smisla. Nakon samo tri kilometra na stadionu Svetica gdje su naši juniori imali tranzitivnu atletsku provjeru bolovi su bili prejaki. Dakle pauza do daljnjega pa ćemo vidjeti što nam to nosi.

Nema komentara:

Objavi komentar