10 lipnja 2012

Brončani!!!!!

treći na Svijetu
Ivica Bertol peti na Svijetu
U trenucima dok ovo pišem negdje na relaciji Bruxelles- Zagreb nalazi se treća reprezentacija Svijeta u preciznoj orijentaciji. Tradicija niti ove godine nije iznevjerena i vratili smo se sa medaljom. Malo je nedostajalo da budu i dvije no o tome nekom drugom prilikom.

U svakom slučaju danas oko 21:00 sat stiže trojka Ivica Bertol, Zdenko Horjan i Ivo Tišljar, osvajači brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u preciznoj orijentaciji. Svjedtski prvaci postali su Finci, a drugoplasirani su bili favoriti natjecanja Šveđani. Našima je nedostajalo dvaboda do zlata, a svaki od nas koji je bio na natjecanju zna da smo i to mogli. No vjerojatno su i drugi imali nepotrebnih grešaka.

Ovo je još jedan uspijeh precizne orijentacije i još jedno svjetsko prvenstvo sa kojeg se vraćamo sa medaljom, a niz je impresivan Češka-Mađarska-Norveška-Francuska-Škotska.

Ne treba zaboraviti niti rezultat Ivice Bertola koji je na kraju bio peti u pojedinačnoj konkurenciji te je time bio također na podiju na proglašenju i dobio IOF diplomu. Rezultat hvale vrijedan. Česstitke Ivica.

Svaka čast ekipi bila mi je čast nastupati sa Vama i braniti boje Hrvatske.

Nema komentara:

Objavi komentar