01 lipnja 2012

Ivo natjecatelj mjeseca IOF-a i nastup na WTOC-u

Iako smo znali da se priprema članak, konačno je izašao ovih dana i službeno. Ivo Tišljar je natjecatelj mjeseca IOF-a. Ivo je status sa vrhunskim zvjezdama našeg sporta zaslužio osvajanjem dvije brončane medalje na svjetskim prvenstvima u Norveškoj i Francuskoj. Članak taman dolazi pred svjetsko prvenstvo u Škotsku na kojem će braniti svoje odličje, a možda i napasti koju stepenicu više.

Konkurencija je ove godine još jača što je bilo vidljivo na europskom prvenstvu kada se zaredao cijeli niz natjecatelja sa izvrsnim rezultatima, tj. svim točnim odgovorima. I dok je ETOC ipak bio postavljen po švedskim ukusima vidjeti ćemo što nam pripremaju Škoti i dali Hrvati imaju odgovor za njihove zadatke. Kao što sam govorio i 2008. kažem to i danas. Hrvatska ima ekipu u kojoj svi mogu do visokih plasmana i to nas čini jakima. Uz malo sreće i koncentracije sve je moguće, no treba biti i realan i reći da je svaki plasman unutar prvih deset fantastičan rezultat, a unutar prvih dvadeset izvrsno.

Članovi reprezentacije na put idu u ponedjeljak, a prva natjecanja su na rasporedu krajem tjedna. Reprezentaciju čine Zdenko Horjan, Ivica Bertol, Ivo Tišljar i ja. Iako sam već dva puta sudjelovao na ETOC-u ovo je prvo svjetsko prvenstvo u preciznoj na kojem ću sudjelovati kao natjecatelj, a ne kao voditelj i čisto mi paše malo zamijeniti uloge :)

Ivo u trenucima opuštanja na sastanku ;) reprezentacije
Članak

Nema komentara:

Objavi komentar