07 svibnja 2012

Prošao Ačkov kup


Nakon sedam mjeseci priprema prošao je i "35. Memorijal Stipice Mesića - Ačka". Ekipa se zaista naradila i dobro je da idući vikend nema nikakvih utrka da se malo odmorimo i napunimo baterije koje su debelo na rezervi. U protekla dva dana postavljene su ravno 104 kontrolne točke na terenu (42 prvi dan i 62 drugi dan). Osim naravno naših nožica po prvi puta smo koristili i kros motor za postavljanje kontrola. Ivana je isprobala tu varijantu i uspijela je postaviti zavidan broj kontrola. U uskoj organizaciji natjecanja nas je petnaestak koji nismo trčali, a pomagalo je i više od 40 osoba kako bi sve proteklo u najboljem redu. Ovim putem još jednom se zahvaljujem svima koji su ugradili dijelić sebe u realizaciju utrke, a ponajviše onima koji su odradili obradu podataka i terenski rad, dakle Maji i Ivani T. na vođenju Si-a, te Ivani, Pacu i Piceku koji su postavljali kontrole. Naravno zahvaljujemo se i Iskri koji nas je marljivo iskontrolirao u odsutnosti Gogija. Sve oznake na terenu postavili smo Paco i ja u dva navrata, a Iskra je dva puta sve skupa i prekontrolirao. Cijeli posao oko pripreme karata, okvira i ostaloga vezanog uz kartu odradila je Ivana. Organizaciju cilja i starta sproveli su Ivek, Boško i Sanja, a da ne pričam koliko su truda uložili u sve skupa uz naravno potporu ostalih članova kluba. No bez njih ne bi išlo. Naše Katice za sve ovoga puta bili su Petra i Hoki koji su uskakali gdje je trebalo, od dječje utrke do SI-a i micrOtrekka. Da nije bilo Neneka vjerojatno bi bilo ljudi koji bi parkirali i u sami Stari grad pa iznimno cijenim njegovu pomoć oko tog ne baš nevažnog segmenta uvođenja reda oko organizacije parkiranja. Neda je sa Leom i Timekom odradila start dječje utrke, Iva, Mia, srednji Karlo, stariji Karlo, Nenad L., Matija...su skupljali kontrole, mama je bila na osvježenju, Robi na back up sistemu, Hary i tata na cilju micrOtreka i obične utrke, Tea na startu trke...Teško je sada ovdje pobrojati sva imena, a da nekoga ne zaboravimo, bilo je tu puno vrijednih ručica no zato svima jedno veliko HVALA.

prve elitna kontrola prvoga dana
Vrijeme nas je poslužilo i na kraju su sve utrke dobro prošle bez ijednog problema. Po drugi puta smo organizirali i micrOtrekk i rekacije poznavatelja trekinga bile su izvrsne. Nadam se da Vam se dopala karta,a teren se sa današnjim danom zatvara za sve orijentacijske aktivnosti (dakle trke i treninge kako organizirane tako i individulane) do iduće godine. Eventualno će se organizirati još jedan službeni trening ili precizna orijentacija na koje će biti pozvani svi zainteresirani, no o tome ćete biti obaviješteni.

Rezultati natjecanja su na web stranicama, a na Vihorovim stranicama možete naći i poveznice na fotogalerije prvog i drugog dana natjecanja.

Nema komentara:

Objavi komentar