04 travnja 2012

Brooks running team na orijentaciji

Marekovich
Uz tečaj koji smo radili sa polaznicima osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" na zagrebačkoj Šalati te naš redovni orijentacijski tečaj u klubu, danas počinje i skraćeni informativni tečaj orijentacije za članove Brooks running teama. Radi se o četrdesetak polaznika bivše Adidasove škole trčanja koji su nastavili rad sa svojim trenerima i žele naučiti nešto novo.

OK "Vihor" opet je bio spreman uletiti i nadamo se da će nakon predavanja i praktičnog dijela tečaja barem nekoliko članova ove grupe uskoro posjetiti i pravo natjecanje u orijentacijskom trčanju. Kako je opisao orijentacijsko trčanje slavni Siniša ;) pročitajte na stanicama grupe, a uz to pogledajte i najavu za tečaj.
fotka sa predavanja - Brooks running team
U jedno smo sigurni. S obzirom da je veći dio ove ekipe prije nekoliko dana istrčao i svoj prvi maraton uopće ne sumnjamo da neće imati nikakvih problema sa trčanjem, doduše kao što znamo u orijentaciji to u počecima zna biti i otežavajuća okolnost.
Praktični dio tečaja održati će se već ovaj petak u Maksimiru kada grupa ide sa voditeljima na teren, a idući tjedan slijedi i prvo malo natjecanje na kojem će polaznici skraćenog tečaja pokazati što su naučili.

Nema komentara:

Objavi komentar