18 veljače 2012

Srakotrk 2012



kamo dalje Batman?
na kontroli
U subotu je u Samoboru održan tradicionalni Srakotrk. Promjena lokacije starta od zadnjeg našeg sudjelovanja je apsolutno dobrodošla i mirniji dio kod "Lavice" je dobar izbor. Ugodno toplo vrijeme nije pokvario niti snijeg na podu tako da su mali zamaskirani batmani, supermeni, indijanci i princeze trčali u punom zanosu naokolo i gacali po tom snijegu. Sve skupa jedna lijepa trka na kojoj se naravno ne može misliti na neki rezultat jer su gužve na kontrolama prevelike, no kao razonoda i zabava apsolutno sve pet. Opet je bilo roditelja koji su trčali okolo sa kartom i kartonom, a djecu doslovce vukli po zraku radi nekog rezultata, no na to smo već navikli. Uvijek ima nadobudnih. Na cilju je svaki mali takmičar osim medalje za sudjelovanje dobio i poklon vrećicu sa raznim poklonima, a nisu izostale niti krafne koje su dijelile Srake.
Po mojoj procijeni Samobor je u ovakvim danima trebao već nešto smisliti sa parkingom jer u gradu vlada lagani kaos dok se svi ne sparkiraju da bi došli do željenog mjesta. Možda je bolja ideja da se napravi neki parking negdje na rubu grada i da vozi neki promo vlakić u grad. Samim time bi se i centar oslobodio prometa.
Organizator je već obradio i rezultate. Od nešto preko 300 prijavljenih, startalo je oko 240, a njihove rezultate možete vidjeti ovdje. Šteta da koji puta "Japetić" ne napravi ponovno i sprint trku u Samoboru.

Nema komentara:

Objavi komentar