24 siječnja 2012

Zimska liga - vijesti iz O-svijeta

Iako je bio najavljen drugi trening kamp u Samoboru za ovaj vikend, zbog privatnih obaveza organizatora (Lino), kamp je skraćen na samo jedan trening koji će se održati u subotu u 10:00 sati u Manja Vasi kod Samobora. Detalji slijede uskoro na stranicama zimske lige.

Od ostalih vijesti iz svijeta orijentacije izdvajamo vijest iz IOF-a. Nakon silnih rasprava i pregovaranja oko novog formata Svjetskog prvenstva ovih dana donesena je odluka da se zbog neslaganja većine država članica format prvenstva neće mijenjati, tako će i dalje WOC biti u klasičnom formatu sa kvalifikacijama sprinta, srednjih i dugih staza te štafetom. Prijedlog nije dan na doradu već je u cjelosti zaustavljen.

Sa domaće scene izdvajamo sastanak IO-a HOS-a koji će se održati ovaj četvrtak u Zagrebu. Teme rasprava su slijedeće: proglašenje kupova Hrvatske, nastupi na svjetskim i europskim prvenstvima (WTOC, ETOC, WOC), kontrolori natjecanja i školovanje istih te dopune kalendara natjecanja za 2012. Naći će se tu još pokoja tema, a više o svemu kada prođe sastanak.

Nema komentara:

Objavi komentar