15 prosinca 2010

Škola skijanja Ban tours


Usavršite znanje,... nastavite druženje,... i ove godine provedite nezaboravne dane na snježnim padinama.
Koliko je užitak vješto se spuštati snježnim padinama, možete brzo i lako otkriti uz stručno vodstvo učitelja skijanja. Stoga se s povjerenjem prepustite nezaboravnom doživljaju na prekrasnim padinama poznatih skijališta u programu učenja skijanja koji obuhvaća sve uzraste, od juniora do seniora.
Tijekom trajanja škole skijanja početnici će svladati osnovne tehnike skijanja, a ostali usavršiti svoje znanje, do stupnja da im niti jedna snježna akrobacija nije strana. Svoje će vještine i umijeća svi pokazati posljednji dan, kada se održava natjecanje u veleslalomu, kako bi polaznici škole provjerili stečeno znanje u pravom okruženju i sportskim uvjetima (s elektronskim mjerenjem vremena). Svi sudionici će, naravno, dobiti potvrdu o uspješno savladanom tečaju, a najbolji na natjecanju pobjedničku medalju. 

Naši učitelji skijanja, članovi su Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja (HZUTS) s važećim hrvatskim i međunarodmin licencama (IVSI i ISIA). Svojim stručnim znanjem, savjetima i susretljivošću, učitelji skijanja Vam stoje na raspolagnju tijekom cijele skijaške sezone.

Nema komentara:

Objavi komentar