03 prosinca 2010

Sa svih strana, ali pogledom prema Svetom Nikoli

Sezona je kao gotova, a posla nikada dosta. Ovaj tjedan se nisam stigao niti okrenuti, a već je petak. Sutra završavamo i sezonu dječjih trka našom tradicionalnom utrkom Svetog Nikole. Stiglo je do sada nešto više od 80 prijava (gotovo kao i na zadnjim Kup trkama). Medalje, kartoni, karte, bomboni, lizalice i čokolade su spremni. Još da nam dođe i Sveti Nikola i možemo krenuti sa trkom. Prognoza je promjenjiva, ali se ne predviđaju padaline. Tko dolazi neka se toplo obuće. Startne liste su na web-u pa bacite pogled koga zanima.

Jučer smo odradili i godišnju Skupštinu kluba. Relativno brzo smo odradili onaj službeno-pravni dio, izabrali novo-staro vodstvo i odredili neke smjernice rada u narednom periodu. Cijelo događanje završili smo projekcijom slika pod nazivom "Put do srebra i bronce" kojom je prikazan samo dijelić priče iz Skandinavije ovog ljeta. Prisjetili smo se i našeg velikog prijatelja Emira Alajbegovića te mu odali još jednom poštovanje minutom šutnje.

U nedjelju je na rasporedu drugo kolo zimske lige. Lino će postaviti "pamćenje" na Branje vrhu. Start je u 10:30, a okupljanje kod groblja na cesti prema Jastrebarskom na staroj Karlovačkoj.  Tko ima vremena i volje neka pogleda poziv i detalje na stranici lige.

Nema komentara:

Objavi komentar