16 listopada 2009

Skoro pa spremni

Karte su odštampane i na plastifikaciji. Dječja trka je izašla iz tiska, kartoni za klince spremni, medalje spremne, zadaci okvirno podijeljeni, stvari pripremljene za ukrcaj. Žive kontrole čekaju ukrcaj, tombola pripremljena... Uglavnom većina poslova je odrađena.

Što se prijava tiče nakon izjednačene borbe djece sa odraslima, odrasli ipak uvjerljivo pobjeđuju zahvaljujući 40-tak novih prijava u OPEN kategoriji. Na kraju je rezultat 153:116 što zajedno čini 269 startova. Mi zadovoljni.

Još samo da nas vremenske prilike posluže. Vrijeme je promijenjivo, ali prognoza kaže da će biti bez padalina (možda nešto malo). Jedino bi moglo biti prohladno pa se dobro obucite.

Ne zaboravite na ponovljenu trku za Ž21. prijave su također putem OOnline servisa, a termin je subota 24.10. u 10:00 na Bundeku. Sve djevojke su dobrodošle :)

Kao što brojač kaže skoro pa 5000 ulaza mjesec dana nakon Vedrana. red je da nagradim i ja one koji me čitaju pa osoba koja mi pošalje printscreen sa 5000 ulazom dobiva maramu.

2 komentara: