08 travnja 2010

Čovjek snuje...

Trka samo što nije bila spremna i onda dolazi iznenađenje. Šumski radovi uništili su dio terena, ciljni prostor je baš na taj dan zauzet zbog privatne zabave u društvenom vlasništvu... Naravno to iziskuje dodatni napor i pretumbacije koncepcije staza i svega ostalog. Radimo na tome da riješimo sve skupa najbolje što možemo. 

Domaćini kažu pa stavite neki drugi dan trku, ali naravno to ne ide. No bilo, kako bilo riješiti ćemo i to. Možda bude i bolje od prve zamisli, a možda i malo lošije. Onaj tehnički dio na samom terenu sigurno neće patiti zbog toga jer ćemo se posvetiti tome da to bude u najboljem mogućem redu, a ako će cilj biti bez objekta, Bože moj nije niti prvi niti, zadnji puta.Neki puta stvarno poželiš da te svi ostave na miru i da trku organiziraš na području gdje si samo ti i natjecatelji, a  u okrugu dvadeset kilometara nema žive duše. 

Bliži se kraj tjedna. Rok za prijave za trku je nedjelja navečer. Vihoraši za sada broje 39 natjecatelja s time da se školarci još nisu počeli prijavljivat.Vidjeti ćemo sutra nakon današnjeg predavanja koliko ih je spremno upustiti se u pustolovine na Ponikvama. 

Prošlih dana konačno sam uhvatio vremena otići pogledati "Avatara" u kino. Znao sam otprilike šta me čeka na projekciji, ali nisam si niti u snu mogao zamisliti da je tako dobro.3D verzija filma je obavezna, jer se inače gubi čar efekata koji upravo daju tom filmu posebnost i ono što ga opisuje. Radnja je klasična, borba dobrog i zla i možda malo previše pucačine u zadnjih 40 minuta filma, ali sve ostalo je stvarno impresivno. Čovjek ima osjećaj da je stvarno na Pandori i da taj svijet negdje postoji, muzika je također izuzetna i ide uz film. Ako do sada niste, svakako preporučam pogledati prije nego ga prestanu pokazivati u kinima. Ovaj film mora se vidjeti u kinu jer na TV-u to jednostavno nije to.

Nema komentara:

Objavi komentar